Dyplomy i certyfikaty
Poniżej udostępnione są dyplomy i certyfikaty z kursów, szkoleń, konferencji, zdobyte przez Dietetyk Online DietetykFit Zuzanna Rosińska
Dyplomy i certyfikaty – Dietetyk Online DietetykFit Zuzanna Rosińska



Psychologia w dietetyce
Program szkolenia obejmował aspekt psychologii w pracy z pacjentem. Praca dietetyka polega głównie na wyuczeniu u pacjenta zmian nawyków żywieniowych niezależnie czy jest to proces odchudzania czy wsparcia żywieniowego wybranej jednostki chorobowej. Potrzebne są zatem odpowiednie techniki pracy, aby pomóc zmotywować i wesprzeć pacjenta w trudnym okresie zmian.



Szkolenie – Odżywianie i suplementacja w sportach wytrzymałościowych
Program kursu obejmował zasady diety i suplementacji w sportach wytrzymałościowych.



Konferencja online – Interdyscyplinarne spojrzenie na choroby przewodu pokarmowego
Program szkolenia obejmował aspekt chorób przewodu pokarmowego z perspektywy lekarza i dietetyka (dieta i suplementacja).



VI Ogólnopolska Konferencja Naukowa – Dietoterapia zaburzeń metabolicznych
Dietetyk Zuzanna Rosińska uczestniczyła czynnie i biernie w konferencji naukowej dla lekarzy i dietetyków.



Studenckie Koło Naukowe Dietetyki Klinicznej
Działalność w studenckim kole naukowym w roku 2020-2022



Studenckie Koło Naukowe Dietetyki Klinicznej
Dietetyk Zuzanna Rosińska brała czynny udział w kole naukowym. Pomagała w organizacji konferencji oraz wydarzeń dla lekarzy i dietetyków. Przeprowadzała konsultacje dietetyczne w poradni studenckiej dietetyków. Przeprowadzała webinary tematyczne dla szerszej publiki. Pomagała tworzyć materiały dydaktyczne w celu przeprowadzania edukacji żywieniowej.



Szkolenie HACCP
Program szkolenia zorganizowany przez Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu opierał się na nauce tworzenia księgi HACCP dla gastronomii oraz poznaniu krytycznych punktów kontroli na linii produkcyjnej.



Konferencja Food Forum
Uczestnictwo w konferencji na temat „Nowe trendy w dietoterapii i edukacji żywieniowej pacjentów z zaburzeniami hormonalnymi i autoimmunologicznymi”.



Szkolenie
na temat „praktyczne wskazówki dietetyka klinicznego w zakresie żywienia medycznego”, na którym było omawiane drogi żywienia (doustne, dojelitowe oraz pozajelitowe), a także nutridrinki i skład mieszanek płynów do karmienia pozajelitowo.
Dyplomy i certyfikaty – Dietetyk Online DietetykFit Zuzanna Rosińska
Jeśli chciał/abyś dowiedzieć się czegoś więcej o dietetyku zobacz stronę